PENOSIL Silicon sanitar – PENOSIL Kitchen & Bath Fresh, 280ml

19,46 Lei

Silicon special de etanşare pentru băi și bucătării, de înaltă performanţă, cu agent rapid de întărire și activat de umiditate. Siliconul sanitar PENOSIL Kitchen & Bath Fresh este perfect pentru bucătării, băi, camere cu umezeală şi zone care au nevoie de protecţie împotriva umidităţii, mucegaiului şi bacteriilor.

GATA DE DUŞ ÎN 1 ORĂ
5 ANI GARANTAŢI FĂRĂ MUCEGAI
PENTRU TOATE SUPRAFEŢELE
MIROS REDUS
100% REZISTENT LA APĂ

Culoare:
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Cod Produs: 3576 Ai nevoie de ajutor? 0736375614
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Download (3)
 • Video (1)
 • Review-uri (0)

GATA DE DUŞ ÎN 1 ORĂ

Siliconul sanitar PENOSIL Kitchen & Bath (Baie și Bucătărie) Fresh este un material de etanşare de înaltă performanţă, cu agent rapid de întărire, activat de umiditate. Asigură un finisaj extrem de flexibil şi rezistent la apă. Siliconul PENOSIL Kitchen & Bath Fresh poate fi expus la apă în doar 1 oră şi îşi păstrează durabilitatea, aderenţa şi elasticitatea pentru mulţi ani.
 

5 ANI GARANTAŢI FĂRĂ MUCEGAI

Cu tehnologia Mouldshield (anti-bacterian) şi cu un termen de 5 ani garanţie* împotriva apariţiei mucegaiului, noul silicon sanitar PENOSIL Kitchen & Bath Fresh este perfect pentru etanşarea în zone umede. În plus, are o rezistenţă excelentă la abraziune umedă. Siliconul PENOSIL Kitchen & Bath Fresh este uşor de aplicat, are uscare rapidă şi nu conţine aditivi corozivi. Are o formulă cu miros redus, ceea ce sporeşte prospeţimea camerei şi neutralizează mirosurile neplăcute.
 

PENTRU TOATE SUPRAFEŢELE

Siliconul sanitar PENOSIL Kitchen & Bath (Baie şi Bucătărie) Fresh are aderenţă la aproape toate materialele utilizate în construcţii, mai puţin polietilena şi bitumul. Acesta oferă o aderenţă excelentă la suprafeţe sensibile, cum ar fi piatra naturală (de exemplu, marmura şi granitul), oglinzi, plăci ceramice, aluminiu, oţel galvanizat şi metal negru.


Domenii tipice de aplicare
 
Siliconul PENOSIL EasyPRO Kitchen&Bath Fresh este perfect pentru bucătării, băi, camere cu umezeală şi zone care au nevoie de protecţie împotriva umidităţii, mucegaiului şi bacteriilor. Are o aderenţă excelentă la suprafeţe sensibile precum marmura, granitul, sticla şi aluminiu, dar şi la substraturi obişnuite, cum ar fi betonul.

Nu trebuie folosit cu:

Nu utilizaţi siliconul PENOSIL EasyPRO Kitchen & Bath Fresh ca etanşant de geamuri, pe suprafeţe de bitum sau cu materiale de construcţie care au degajări de uleiuri, plastifi anţi sau solvenţi (de exemplu, cauciuc natural sau sintetic, cloropren, EPDM sau PVC fl exibil). Nu aderă la polietilenă (PE), polipropilenă (PP), PTFE (Tefl on®), cauciuc, neopren şi bitum. Din cauza varietăţii largi de substraturi, se recomandă efectuarea unui test preliminar de compatibilitate.

*condiționat de o aplicare conform instrucțiunilor, cu o curățare și ventilare corespunzătoareAmbalaj: Cartuș de 280ml, 12 bucăți/bax
Culoare: Transparentă, alb
Termen de valabilitate: 18 luni în ambalajul original, sigilat,  la temperaturi între +5 °C şi +25 °C.

Date Tehnice: Material de bază: silicon neutral oxime
Timp formare membrană: 10-15 minute
Densitate: 1,02 g/cm³
Rată de uscare: 2-3 mm/24
Rezistență la debit: 0mm
Capacitate de mișcare în rost: ±25%
Recuperare elastică: >85%
Duritate (Shore A, ISO 868): 25
Temperatura la aplicare: +5°C...+40°C
Rezisteța la temperatură: -40°C...+150°C
Modulus la alungire 100% (ISO 8339): 0,43 MPa
Rezistență la tracțiune (ISO 8339): 0,55 MPa
Alungire la rupere (ISO 8339): 150%


 • Fișă Tehnică - 3576, 3577

  Descarca
 • Fișă cu Date de Securitate - 3576, 3577

  Descarca
 • Declarație de Performanță - 3576, 3577

  Descarca

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0736375614 contact@penosil.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!