Reparatiile in baie sau bucatarie necesita folosirea unor materiale de etansare cat mai bune, pentru ca mediul umed, spre diferenta de cel uscat, prezinta caracteristici diferite si determina efecte diferite.

Apa patrunde in special in spatiul dintre cada si perete sau intre chiuveta si perete. Dar si peretele poate necesita reparatii, din cauza fisurilor care apar in timp si care trebuie umplute. Zona imbinarilor, de asemenea, este una sensibila – tevi, perforatii, etansare, etc.

Nimic nu poate fi mai bun de utilizat, in aceasta situatie, indiferent daca sunteti un mester profesionist sau doar un simplu gospodar, decat siliconul PENOSIL Baie si Bucatarie (Kitchen & Bath) Fresh.

De ce sa alegi Penosil Baie si Bucatarie Fresh

Intarirea lui este rapida, asigura un finisaj extrem de flexibil si rezistent la apa. Siliconul PENOSIL Baie si Bucatarie Fresh poate fi expus la apa in mai putin de 1 ora. Isi pastreaza durabilitatea, aderenta si elasticitatea pentru multi ani.

Cu tehnologia Mouldshield anti-bacterian si cu un termen de 5 ani garantie impotriva aparitiei mucegaiului, noul silicon PENOSIL Baie si Bucatarie Fresh este perfect pentru etansarea in zone umede. In plus,  are rezistenta excelenta la abraziune umeda.

Siliconul PENOSIL Baie si Bucatarie Fresh are aderenta la aproape toate materialele utilizate in constructii, mai putin polietilena si bitumul. Acesta ofera o aderenta excelenta la suprafete sensibile, cum ar fi piatra naturala (marmura, granit), oglinzi, placi ceramice, aluminiu, otel galvanizat si metal negru.

Nici un alt silicon de etansare nu imbina mai bine toate aceste calitati cu:

  • economia finaciara datorata pretului avantajos;
  • necesitatea pastrarii nealterate a mediului in care traiti;
  • functionarea sa ecologica in spatiul in care este utilizat (aplicat) .

Nu numai calitatile unui produs in sine trebuie urmarite, ci toate aceste aspecte la un loc, daca intr-adevar va pasa de mediul in care traiti, de aerul pe care il respirati, de sanatatea tuturor celor din casa si de buzunar.

Cu siliconul de etansare Kitchen & Bath Fresh de la PENOSIL, cordonul de silicon din rost ramane elastic dupa polimerizare. Nu mai apare mucegai dupa folosire, datorita proprietatilor antibacteriene si aditivilor antiseptici din compozitie.

Produsul este, de asemenea, excelent pentru umplerea golurilor si fisurilor din diferitele materiale de constructii (caramizi, beton, etc.). Poate fi folosit si pentru nivelarea decalajului dintre glaf si caramida sau peretele de beton. Este ideal pentru etansarea baii, a tevilor ori conductelor, pentru marginile neprotejate ale mobilierului instalat in baie, pentru umplerea articulatiei chiuvetei cu peretele.

PENOSIL este brandul principal al Wolf Group, producator printre liderii internationali de spume poliuretanice si etansanti pentru constructii, cu fabrici in Estonia, Spania, Rusia si Brazilia si activitati de distributie in peste 80 de tari, printre care si Romania.